vrijdag 9 mei 2008

Makeover Sara

Iedereen heeft wel eens gehoord van Sara en haar makeover

Uiterlijke is dus wel degelijk belangrijk, lelijke mensen worden wel degelijk achteruit gestoken!

Is dit eerlijk?? neen natuurlijk niet maar dat is nu eenmaal onze mentaliteit.

En uiteindelijk heeft Sara niet veel aan haarzelf gewijzigd; andere kleren, een klein beetje make-up en een ander kapsel.


12 opmerkingen:

Sofie zei

Ik denk toch ook dat het uiterlijk je persoonlijkheid meebepaalt. 'Lelijkere' mensen worden vaker gepest waardoor hun zelfbeeld lager zal zijn en automatisch hun zelfvertrouwen lager. Maarja, 'mooi' is ook relatief hé!

miet vanderyse zei

Ze zal nog mooier worden... haar blokjes eraf.. prachtig.. ik heb de aflevering van vandaag al gezien.. zeer mooi... de ontmoeting met Simon hihi

RoCzy zei

Ik ben verslaafd aan de serie !
De grote metamorfose is nu al gebeurd maar toch blijft het leuk om te zien !

Char zei

Ja é idd superspannen ik zit aan mijn beeldscherm geplakt. Vanaf dat het 18u25 is laat ik alles vallen om naar Sara te kunnen kijken

Anoniem zei

Uiterlijke is dus wel degelijk belangrijk, lelijke mensen worden wel degelijk achteruit gestoken!


de vele schrijffouten ten spijt kon dit een goede zin worden

Beter had geweest : De maatschappij hecht zeer veel belang aan het uiterlijk , mensen die niet aan het ideale plaatje voldoen worden vaak benadeeld

Anoniem zei

Ook vooral niet vergeten de werkwoorden correct te vervoegen.
Bvb. iedereen heeft wel eens GEhoord van Sara en haar make-over.

Unknown zei

Is dit eerlijk?? neen natuurlijk niet maar dat is nu eenmaal onze mentaliteit

dit kan ook beter:

Is dit dan niet discriminerend? wettelijk gezien niet, maar zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar.

Unknown zei

De laatste paragraaf is ook niet erg duidelijk, ik heb het menigmaal moeten lezen vooraleer ik goed begreep of ik nu lelijk kon zijn met zelfvertrouwen of niet. Misschien slaat het gewoon op niks?

Unknown zei

Ik vind sara trouwens een ordinaire SLET.

Unknown zei

Salut les meufs,

j'aime bien sara, mais c'est pas possible de le regarder en francais? Pcque les flamands sont énormément con et je voudrais bien m'amuser avec ce série. Aussi possible de metre ton blog en francais? pcque c'ést vachement intéressant je pense.. je comprends rien de flamand de merde mais bon, j'aime bien tes photos et tes videos. J'ai la pêche pour comprendre tout et j'aime bien qu'ils me brutent la chatte, donc peut-être on pourrait discuter de ca???

Anoniem zei

Chacun prend son plaisir où il le trouve!

Unknown zei

Bon, merci pour la réaction p'tit pétasse. Je vous en prie. Mais j'ai envie d'être chopper. hihi

Hoe breng ik nu make up aan...

what's hot?? the smokey eyes

Haartips

Hoe vettig haar vermijden?


Was je haar maximum 3 keer per week, als je haar te veel wast wordt het heel snel vettig. Stel je haar is elke dag vettig en je wast dan ook elke dag je haar om niet met een vettig hoofd buiten te komen. Dan kan je het volgende doen als oplossing: Als je eens niet van plan bent om buiten te gaan was het eens niet, maar dan wel de dag nadien ja zal merken dat je nu al een dag meer kan doen met je haar zonder dat het vettig wordt.


Haar wassen


Je neemt wat shampoo in uw hand niet overdrijven wrijf het over je hoofdoppervlakte en smeer het goed in, vind u dat het wat te weinig is doe dan een klein beetje water op uw hoofd. Smeer de shampoo er heel goed in. Daarna spoelt u de shampoo grondig uit, na het uitspoelen van je haar mag het wat afgedroogd worden om daarna de conditioner aan te brengen. Als je haar handdoek droog is mag je de conditioner aanbrengen daarna weer goed afspoelen.


Haar borstelen


U neemt een goede sterke kam, als u wat last hebt van knobbels neem er dan een mousse bij die u wat helpt met de knobbels eruit te halen het verzacht ook wat de pijn. Je begint bovenaan met kammen en naar mate je de knobbels nadert moet je in paar trekken door het haar gaan, als u het in 1 trek doet kan het gebeuren dat je heel wat haar uittrekt kan heel pijnlijk zijn.